Srečanje Maj 2014
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Srečanje Maj 2014
Lepo pozdravljeni morjeplovci, če ste za to sem pripravljen prirediti osmega maja srečanje na krasu, tokrat pri meni doma na prostem, v primeru dežja pa tam kjer lani ali mogoče v lovski koči par kilometrov stran. 
-
rjavolasa skipperka
- Viceadmiral
- Kraj: LJUBLJANA
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
gensy napisal/-a:8.5. je četrtek..je to pravi datum?...Ker sem iz tega konca in bi vas želel malo spoznati bi se vam morda tudi malo pridružil....cca ura in kje na krasu bi to bilo?
Hvala in lp
V primeru dežja v koči... opis poti na (mislim) 9 strani lanskega srečanja:
http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... sc&start=0
gensy napisal/-a:8.5. je četrtek..je to pravi datum?...Ker sem iz tega konca in bi vas želel malo spoznati bi se vam morda tudi malo pridružil....cca ura in kje na krasu bi to bilo?
Hvala in lp
Res je tako, srečanja so praviloma vsak drugi četrtek v mesecu in to pa bi bilo v Gorjanskem na krasu, kar se ure tiče pa enkrat popoldan ko se morjeplovska elita zbere
- Marjan Tomki
- Admiral
Admin jih praviloma ima s sabo na srečanja.
Jaz sem za tole na Viru nameraval nabaviti tudi kako večjo Morjeplovsko na srečanju v marcu ali aprilu, ampak na marčevo admin ni uspel priti, tega v aprilu pa potem ni bilo, tako da tukaj na Viru zdaj vedo za Morjeplovca le po tem, kam sem jih poslal izbrat fotko za en plakat in kam hodim gledat vreme (s povezav na Morjeplovcu) in podobno.
Ideja je sicer bila, da dela Morjeplovčeva zastava družbo kubski (JK Bohinj) pri vsej tej kolobociji, ampak tista mala, ki jo imam in jo običajno vežem na zadnjo pripono mini-12, bi bila kot robček proti ostalim...
Jaz sem za tole na Viru nameraval nabaviti tudi kako večjo Morjeplovsko na srečanju v marcu ali aprilu, ampak na marčevo admin ni uspel priti, tega v aprilu pa potem ni bilo, tako da tukaj na Viru zdaj vedo za Morjeplovca le po tem, kam sem jih poslal izbrat fotko za en plakat in kam hodim gledat vreme (s povezav na Morjeplovcu) in podobno.
Ideja je sicer bila, da dela Morjeplovčeva zastava družbo kubski (JK Bohinj) pri vsej tej kolobociji, ampak tista mala, ki jo imam in jo običajno vežem na zadnjo pripono mini-12, bi bila kot robček proti ostalim...
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Pozdravljeni, ker kaže še naprej na nestabilno vreme bo najbolje, da bo srečanje na isti lokaciji kjer lansko leto, pa tudi glede jedilnika sem lani opazil, da niso vsi morjeplovci ljubitelji samo morske hrane tako da bo letos tudi nekaj kopenske hrane
,pa tudi doooobro malvazijo bomo imeli in seveda nekaj pivca itd....... Kdor se misli udeležit srečanja lahko začnemo z prijavami:.................
l.p.alesjo
- Marjan Tomki
- Admiral
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov