Žar na barki - Cobb
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Tole mi pove vse :
Nagrajen kuhalni sistem prihaja naravnost iz podeželja Afrike
Inovacija prihaja direktno iz Afrike, in sicer je bil prenosni sistem za kuhanje Delimano Cobb zasnovan za podeželska območja brez elektrike. Zdaj nadgrajen, okolju prijazen, prenosen in izredno učinkovit kuhalni sistem omogoča, da skuhamo karkoli, kjerkoli in kadarkoli.
Nagrajen kuhalni sistem prihaja naravnost iz podeželja Afrike
Inovacija prihaja direktno iz Afrike, in sicer je bil prenosni sistem za kuhanje Delimano Cobb zasnovan za podeželska območja brez elektrike. Zdaj nadgrajen, okolju prijazen, prenosen in izredno učinkovit kuhalni sistem omogoča, da skuhamo karkoli, kjerkoli in kadarkoli.

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
- frikmusic
- Admiral
- Kraj: Ljubljana-Volme Kamenjak
- Kontakt:
Tex napisal/-a:enga webra probej...
Tex za na barko in nekje 3-4 normalne ljudi ali slow food je tale COBB odličen. Ko ga ne uporabljaš je paket - torba še normalne velikosti za shranjevanje v vsako barko. Smo že pekli tudi na Webru sam na moji banci ni ne placa ne potrebe po njemu.
Frik
Frajtonerca je prava stvar...
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Elplin
original plinski , ki ti ga predelajo na oglje. Širina 43cm globina 30cm
V njem se redno pečejo ribe ... pa tudi štrudel na koncu če je treba
Na kopsu se da pa kvečjem kakšnega špara speč pa še to ...
alesjo
poglej ga na netu. Mislim , da bo ceneje če ga kupiš in po potrebi prirediš.
Sam sem za predelanega plačal 210€. Vključen je tudi nosilec za montažo na ograjo.
Če se smatra kot reklama naj odgovorni briše !
Pa ne mi prosim o kopsu...
Je Roman1 cel žur na Saliju zamudu , ker je morav na kopsu 3 zreske spečt.
original plinski , ki ti ga predelajo na oglje. Širina 43cm globina 30cm
V njem se redno pečejo ribe ... pa tudi štrudel na koncu če je treba
Na kopsu se da pa kvečjem kakšnega špara speč pa še to ...
alesjo
poglej ga na netu. Mislim , da bo ceneje če ga kupiš in po potrebi prirediš.
Sam sem za predelanega plačal 210€. Vključen je tudi nosilec za montažo na ograjo.
Če se smatra kot reklama naj odgovorni briše !
Pa ne mi prosim o kopsu...
Je Roman1 cel žur na Saliju zamudu , ker je morav na kopsu 3 zreske spečt.
FISHING & SAILING IS LIFE
Sem že enkrat to pisal...
Tisti, ki mu je hrana s plinskega žara dobrega okusa, tisti naj se Cobba na daleč izogne! Plin je "kamot", vendar rezultat na njemu je pa sramota, da bi temu lahko rekli "roštiljanje"...
Tisti, ki je pripravljen sprejeti kompromis, nima velike barke z veliko prostora, običano dela kosilo ali večerjo za 2 do max 4 osebe, pa je Cobb idealna varianta. Majhno, hitro pripravljeno za uporabo, malo dela s čiščenjem in pa če kuriš s pravim ogljem ali kombinacijo original briketa in pravega oglja ima hrana precej dober okus.
Če imaš dovolj prostora in se ti ljubi zezat s pravim žarom, pečeš večkrat za 4, 6, 8, mogoče še celo več ljudi... Ja potem pa le napad na pravo zadevo in jo montirat nekam po navodilih parih morjeplovcev, ki so naštudirali različne nosilce za ograje in podobno... Seveda je hrana na pravih gradelah neprimerljiva s Cobbom, tisto o plinu pa ne bi izgubljal besed.
Tisti, ki mu je hrana s plinskega žara dobrega okusa, tisti naj se Cobba na daleč izogne! Plin je "kamot", vendar rezultat na njemu je pa sramota, da bi temu lahko rekli "roštiljanje"...
Tisti, ki je pripravljen sprejeti kompromis, nima velike barke z veliko prostora, običano dela kosilo ali večerjo za 2 do max 4 osebe, pa je Cobb idealna varianta. Majhno, hitro pripravljeno za uporabo, malo dela s čiščenjem in pa če kuriš s pravim ogljem ali kombinacijo original briketa in pravega oglja ima hrana precej dober okus.
Če imaš dovolj prostora in se ti ljubi zezat s pravim žarom, pečeš večkrat za 4, 6, 8, mogoče še celo več ljudi... Ja potem pa le napad na pravo zadevo in jo montirat nekam po navodilih parih morjeplovcev, ki so naštudirali različne nosilce za ograje in podobno... Seveda je hrana na pravih gradelah neprimerljiva s Cobbom, tisto o plinu pa ne bi izgubljal besed.
Sem zasledil, da se prodaja žar CoBB Supreme. Je ovalen in večji kot Cobb Premier. Ali ga je že kdo kupil? Me mika se podati v ta strošek, ker mi včasih zmanjka prostora na žaru. Imam dva pubertetna požeruha pa težko počakata na drugo rundo oz. sploh ne. Na Supreme obljubljajo kar 80% večjo površino. Zato sprašujem ali ga ima že kdo v uporabi in ali je res toliko večji.
http://www.cobbglobal.com/product/cobb-supreme/
https://www.google.si/search?q=cobb+Supreme&biw=1440&bih=747&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CCwQsARqFQoTCKqu9Kq33MYCFQhxFAodPVQHvA
http://www.cobbglobal.com/product/cobb-supreme/
https://www.google.si/search?q=cobb+Supreme&biw=1440&bih=747&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CCwQsARqFQoTCKqu9Kq33MYCFQhxFAodPVQHvA
Včeraj sem iskal na obali (navtična tgovina v ladjedelnici Izola, Merkur Lucija - tam sem jih do sedaj kupoval) kokosove vložke za Cobb, pa jih ne prodajajo več (ne takih), ker so zamenjali dobavitelja. A kdo ve, kje bi se jih dalo še dobiti, v soboto namreč izplujem na dopust (pa ne kje v vzhodni Sloveniji).
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost