pajer1 napisal/-a:peterv6i napisal/-a:pajer1 napisal/-a:ker so domačini, konkretno en koprčan, že na robu živčnega zloma
Kakšnega zloma in zakaj?
Ker je nekdo v svoji buči zagnal zgodbo, da domačinom pripada več "pravic" kot celincem.
Smo se pred časom že dajali na sorodnem forumu in nismo prišli dalj kot ....., skratka nikamor. Samo prepir brez argumentov.
Beri
TUKAJ, komur se da.
Dejstvo je, da tune v SLO morju so prisotne.
Da zakonsko ni jasno kaj in kako naj se obnašamo športni ribiči. Loviti -ne loviti???? Dovoljeno ali ne, kdo bi vedel? Oz., še bolje vprašanje je: Ali je prepovedano-regulirano in kje je, to je bistvo, zakonska osnova.
Da se jih lovi je znano.
Da se ne "hvali" z ulovom je tudi jasno!
Intakodalje .......
Tudi v tej temi bom bolj kot ne pasiven.
.
Pajer dobro veš, da je povezava, katero si dodal brezpomenska. Brezpomenska je zato ,ker so bile so bili komentarji in slike zbrisane. Namen je bil, da se pomaga pri plačljivem organiziranem ribolovu na tune, kateri se še zmeraj dogaja. Izpade pa mona tisti, ki to omeni.
Zato dodajam povezavo
http://www.biggame4u.net/show.asp?id=48 ... anguage=en .
Zanima me koliko časa bo potrebno, da bo moj post zbrisan ali spremenjen s strani moderatorja, ali pa morda ne.
Zato predlagam, da kdor si želi ulovit tuno, naj se obrne na nakazane osebe. Tam preizkusili opremo in jo tudi dobili po ugodni ceni.
Če je pa to legalno ali ne, pa itak ni več to pomembno v naši državi.
Sam sem tudi ulovil tuno. Privoščim vsakemu športnemu ribiču ta nepozaben dogodek.
Živčen nikoli nisem bil, samo razlagaš si napačno moje komentarje, kateri so bili zbrisani in spremenjeni. Res te spoštujem in si želim, da ti enkrat stisnem roko za ves tvoj trud na ribiških forumih.
Lp b