Avto zaribal
Moderatorji: moderator2, moderator
-
Daki
Ne morem, da ne bi. Takoj sem se spomnil na izjavo tamalega od mojega prijatelja. "Oči! A motor zariba, kadar pride riba noter?"
Če se ti motor ne obrne, res ni nič dobrega na vidiku.
Da bi kar spodaj "prijel" zato, ker si ga malo v redeče pognal)
, dvomim. Možno je pa vse. Če bi ti lagerje tako prijelo, bi najbrž že blajerca pogledala skozi blok in bi bilo olja in dima. Prej poglej sistem vbrizga. Hja shit happens. 
Če se ti motor ne obrne, res ni nič dobrega na vidiku.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Je meni je tako crknil službeni fokus. Med vožnjo je eostavno ugasnil in ko sem hotel štartati nič samo klik klik. Sem bil 100% da je aku. Ma klinac, jermen je frtgalo. 15000 pred rokom nimaš kaj. Menjava+brušenje glave ampak to ni več to saj dela ampak že tako ni imel nobene moči sedaj če smo 4 notri ne gre nikamor v pospeških res nikamor. Javi kaj je. Valda ne bojo diplomirali sedaj
Cibro, pa so ti dali jermen v fazo?
Ker, če se srečajo ventili z bati in se glava zrihta, mora biti tako, kot prej. Je pa treba zamenjat ventile, sedeže ventilov, glavo zrihtat in dat tapravo dihtngo. Ni kaj, mora delat 100%. Kar nazaj pejd mal povprašat.
Ker, če se srečajo ventili z bati in se glava zrihta, mora biti tako, kot prej. Je pa treba zamenjat ventile, sedeže ventilov, glavo zrihtat in dat tapravo dihtngo. Ni kaj, mora delat 100%. Kar nazaj pejd mal povprašat.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kr en, ja toliko se ne spoznam, vem da je bilo treba menjati ventile in brusit glavo, in kar pač pride z rednim servisom, jermen olje, napenjalci...
Gre za fokusa 1,4 16v.
Končna ni problem, 180 prej in potem, samo pospeški pa ubi bože.
To je bilo ene 3 leta nazaj, uporabljamo ga za posojanje in razvažanje anketarjev itak ni vreden prav dosti, če bi ga pa vsakodnevno nucal bi me pa motilo bi se ga znebil
Gre za fokusa 1,4 16v.
Končna ni problem, 180 prej in potem, samo pospeški pa ubi bože.
To je bilo ene 3 leta nazaj, uporabljamo ga za posojanje in razvažanje anketarjev itak ni vreden prav dosti, če bi ga pa vsakodnevno nucal bi me pa motilo bi se ga znebil
evovii napisal/-a:Evo diagnoza. Zaribal je glavni tretji ležaj na gredi.... Zdaj bomo avto peljali v Domžale do enih k baje obnavljajo pa mi je obljubil, da mi za dva jurja poštima avto pa še garancijo da... Bomo videli
Pomoje je cnej in predvsem zaneslivejše, da dobiš drug motor. Na anetu je cel kup ponudbe pod karambolirana vozila.
K se ga enkart podre do tal je prihodnost vprašljiva. Ga ni majstra, ki bi tko sestavu motor k v tovarni.
Dva jurja je še pocen .Meni so za cliota hoteli 3000 za zamenjavo gredi ter ležajev ali pa 3500 za nov motor.
Na koncu smo kupili nov avto.
Me pa zanima na koliko km si delal servise?Pri longlife servisih gre tole rado k hudiču,ker se baje zapaca luknja ki maže gred.
Če si pa avto servisiral na pooblaščencu pa imaš valjda kake ugodnosti.Preveri preden pelješ na popravilo
Na koncu smo kupili nov avto.
Me pa zanima na koliko km si delal servise?Pri longlife servisih gre tole rado k hudiču,ker se baje zapaca luknja ki maže gred.
Če si pa avto servisiral na pooblaščencu pa imaš valjda kake ugodnosti.Preveri preden pelješ na popravilo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti