Pomoč
Moderatorji: moderator2, moderator
Pomoč
Pozdravljeni, rabim pomoč za dostavo paketa v Zadar ali okolico (Biograd, Pakoštane.), Če gre kdo ju3 ali v torek tja dol in da bi bil toliko prijazen , da vzame to s seboj , ker se stranki grozno mudi. Bi mu bil tudi finančno hvaležen.. Vse na ZS prosil...
Fiat Justitia ... Some day....
-
al
Zato, ker je to slikano takoj po oljenju.. Teak ima v sebi ilja katera po brušenju še nekaj časa prodirajo proti vrhu, čez nekaj časa , v rku enega meseca ne bo mogoče opaziti nobene trazlike več,, les je naraven material in zato lahko pride do odstopanja v barvnem tonu.. Je pa barva lesa odvisna kje les raste ali je to na prodnatem delu ali bolj na marostu...
Če vam barva ni všeč me pa za Flexiteek pokličte , ta je pa ves enak...
Če vam barva ni všeč me pa za Flexiteek pokličte , ta je pa ves enak...
Fiat Justitia ... Some day....
-
al
ja ja polanc... ti kr nakaldi
a si PR od primusar?
sem samo lepo vprasal, ker pac ne poznam in hvala@primusr za razlago.
flexiteek pa na mojo barko samo preko mene mrtvog
me pa caka obnova fug in hkrati malo brusenja teaka.
vceraj sem stopil in raztegnil crto sike ob razbeljenem soncu (pac nimam klime da bi od znotraj na ven hladila hehe)
kaksen nasvet kaj naj naredim tam kjer so vijaki in ze gledajo ven, ko bom brusil in rihtal? (pa tega ni malo ker imam cez vse teak)
a si PR od primusar?
sem samo lepo vprasal, ker pac ne poznam in hvala@primusr za razlago.
flexiteek pa na mojo barko samo preko mene mrtvog
me pa caka obnova fug in hkrati malo brusenja teaka.
vceraj sem stopil in raztegnil crto sike ob razbeljenem soncu (pac nimam klime da bi od znotraj na ven hladila hehe)
kaksen nasvet kaj naj naredim tam kjer so vijaki in ze gledajo ven, ko bom brusil in rihtal? (pa tega ni malo ker imam cez vse teak)
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Perfekcionističen izdelek, prepričan sem, da je v resnici še lepše. Še posebno lepa je bordura/zaključek v sredini. Me pa moti, ker so letnice teaka dokaj redke. Njaverjetneje je to gojen teak. Ker so mi pred kratkim menjali teak sem se kar dobro podučil pa so me še prinesli naokoli, konkretno Pičuljana (v mislih imam ceno polaganja). Teak mi je pa priskrbel prijatelje, ki med drugim opremlja mega jahte s pohištvom. Če imam pravo informacijo se lahko cena teaka razlikuje tudi do 50%, odvisno od kvalitete. Moj teak je tako gost, da je letnice skoraj nemogoče prešteti.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov