Obnova čolna G-370
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Marcel_Mastnak
- Admiral
Marcel_Mastnak napisal/-a:na vir pridem pa letos okol 20.7če me kje opaziš okol čolna da kaj šraufam se le oglasi bližje
bomo kaj popil pa tud peljat se lahko gremo
kocka napisal/-a:Marcel, kdaj pa boš na Viru? Jaz bom od 24.6. se dobimo pa kaksno recemo, k pelat se s tabo ne grem.
Kje pa bosta preizkušala tole zver na Viru,da jaz svojo malo elanko dobro privežem?
- Marcel_Mastnak
- Admiral
Preizkus in nastavitve bojo na ptuju še ta mesec. Na viru bi rad sam uporabljo in nič kaj preizkušo pa nastavlo ker me bo moja gnala s čolnom vred če si ne uzamem časa za njo ker si ga prau iz tega naslova že zdaj ne uzamem baje dost
Sicer bom pa vezal nekje v bližini Žitne... Noben elan ni majnši od tele bane in tud valov ne dela tole kaj dost ker se trudim da bi zadeva šla čimbolj po vrhu
Sicer bom pa vezal nekje v bližini Žitne... Noben elan ni majnši od tele bane in tud valov ne dela tole kaj dost ker se trudim da bi zadeva šla čimbolj po vrhu
- Marcel_Mastnak
- Admiral
To je itak najlepši del vira. pa tud najbolj varn pred vremenskimi neprilikami... Upam da se kaj vidimo.
Glih sm zakurblal in ko je bil na slušalkah se je opazla občutna razlika v zvoku(prau nič zadušen in skor 1x glaznejši) v sodu pa tud ko dam gas vrže vodo ven že v leru kar prej ni naredo
Torej neki je. Sem pa mal že paničn ker nikjer ne dobim diz... M4 in zdaj je not 160 in kokr zgleda bom mogo začet nekje pri 140. A mi zna kdo pomagat prosim????
Glih sm zakurblal in ko je bil na slušalkah se je opazla občutna razlika v zvoku(prau nič zadušen in skor 1x glaznejši) v sodu pa tud ko dam gas vrže vodo ven že v leru kar prej ni naredo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost