Sam sem bil mnenja da se mi pri smučanju ne more zgoditi nič hudega, saj padeš na mehko pa tudi smuči ne primejo kot tiste na snegu in glej ga zlomka, malo mi je popustila koncentracija in ko sem zaključil smučanje in se spustim pa mi potegne desno smučko na stran in malo je manjkalo pa bi šle kolenske vezi. In da ne bo pomote bilo je na Ranci na Dravi tako, da je bila površina kot olje.
smučanje na vodi
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Ja, bo očitno potrebno pred smučanjem uporabiti lubrikant za lažje ....
Sam sem bil mnenja da se mi pri smučanju ne more zgoditi nič hudega, saj padeš na mehko pa tudi smuči ne primejo kot tiste na snegu in glej ga zlomka, malo mi je popustila koncentracija in ko sem zaključil smučanje in se spustim pa mi potegne desno smučko na stran in malo je manjkalo pa bi šle kolenske vezi. In da ne bo pomote bilo je na Ranci na Dravi tako, da je bila površina kot olje.
Guma je guma, zaenkrat.
Blaz napisal/-a:To da padeš na mehko je res toliko časa kolikor so hitrosti majhne. Pri smučanju so hitrosti že tolk velike da mehka voda postane hudičevo trda
Ja, to pa res drži. Ko sem lansko leto skipal mojo pri polni hitrosti in v močnem zavoju sicer z tubo je poskočila kot žabica po gladini. Jaz sem mislo ka de me kap. Vse to je bilo na njeno željo naj letim pa delam zavoje kolikor lahko in da je ne morem skipati, kot dober partner sem ji ustregel. Nikoli več.
Samo MALO je bila rdeča.
Guma je guma, zaenkrat.
Na srečo mi s tubo ne bo vrnila, ker na njo več ne grem. Za moje pojme je to eno veliko mantranje. Ko sem jo sprobal sem jo hotel takoj pospraviti in jo nekomu podariti, samo da se rešim tega sranja. No, moji je všeč, pa tudi otrokom se dopade pa še komu, ampak jaz več ne grem gor. Raje sem na terasi. 
Guma je guma, zaenkrat.
Izprobal sem smuči in tubo - oboje samo z navadnim rešilnim jopičem. Morem reči, da je navaden rešilni jopič zelo nadležen, ker mi ga dviguje v brado in je zelo moteče. Sedaj sem si kupil pošten rešilni jopič, da bom normalno smučal. Glede neoprena pa mi je tudi prijatelj ravno včeraj povedal , da dobiš "klister". Neopren obleka je nujno moj nasledji nakup.
Drugače pa je enkratno doživetje, ko prvič smuča na vodi.
Drugače pa je enkratno doživetje, ko prvič smuča na vodi.
Pokliči ali obišči podjetje Duem iz Medvod. Jaz sem pri njih nabavljal ko sem vozil se kajak na Soči in Savinji. Naredijo ti ga tudi po meri saj jih izdelujejo in ne samo prodajajo
link;
http://www.duem.si/
link;
http://www.duem.si/
Fiat Justitia ... Some day....
-
maestral075
- Poddesetnik
- Kraj: Maribor
Glede opreme za smučanje se strinjam, da je nujno potrebna...
Sem sam imel že podobno zgodbo...
Za dolgi neopren je v poletnih mesecih malo vroče, jaz imam raje kratkega. 2,5 mm je že čist dovolj. Ali pa vsaj oblačila iz lajkre, vendar pri hudem padcu ne pomagajo;)
Pri opremi pa pazi tudi kaj kupuješ, ker jaz sem pred leti nabivil neko poceni robo in sem jo raztrgal na prvem dopustu,...
Veliko izbiro imaš na **cenzura** poglej pod nautična oprema,..Gor imaš tudi kataloge, da si lahko bolje pogledaš in opise. Imajo tudi vrvi za smučat in tube. Bolje da kupiš prav namenjeno za to, ker je lažje in gre nad vodo, drugače ti preveč šprica, jaz nisem mogel vozit...
Lp
Sem sam imel že podobno zgodbo...
Pri opremi pa pazi tudi kaj kupuješ, ker jaz sem pred leti nabivil neko poceni robo in sem jo raztrgal na prvem dopustu,...
Veliko izbiro imaš na **cenzura** poglej pod nautična oprema,..Gor imaš tudi kataloge, da si lahko bolje pogledaš in opise. Imajo tudi vrvi za smučat in tube. Bolje da kupiš prav namenjeno za to, ker je lažje in gre nad vodo, drugače ti preveč šprica, jaz nisem mogel vozit...
Lp
najprej se vedno pelje dekline v kopalkah na 2 vrvicah...ko jo enkrat sleče in išče kopalke pa pošlješ not pubeca v shortiju da ji pomaga (žal ni ''s'' shortija):P...šalo na stran... sem enkrat padu s tube tako čudno na jajca...da so me pekla še slabo urco... ne grem več gor na to stvar!!... mi je pa všeč izraz ljudi ko pridejo na barkico in vsi nestrpno pričakujejo to vleko na tubi, ali smučanje...celo plačujejo nekateri po 30-50€ za 15min...
)
na ebayu se dobi poceni neopreme http://cgi.ebay.co.uk/Mens-Osprey-OSX-N ... 800f8df50c
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov