Grčija 2016
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
-
denisthemenace
- Poročnik bojne ladje
- Kraj: Lj-Messolonghi
Evfemija
Polnimo zaloge in se peremo. Sem videl že marsikaj, ampak kako tile mladi praznijo zaloge... Bomo tod okoli še kakšne tri tedne. Danes je prvič res grško vroče, sicer vse po starem.
Bolje kot v novo tisočletje je zajadrati v sončni zahod.
- od kapitana zena
- Admiral
- od kapitana zena
- Admiral
andrejv bo!
čeprav je sitno, ko ves zapacan gledaš srečneže, ki spolirane barke v vodo polagajo...
Gospa bo imela samo oprane boke in palubo pa polančev AF ampak poleg tega tudi nove tanke za vodo, ki jih ne bo razneslo ob kakšnem večjem pritisku, korekten šponar pri zajli za genovo.. Khmm khmm tudi nove fuge pri kuhinjskih ploščicah pa še.....
Ugotovila sem, da če ni vsaj 30 celzija, kapitan pod tuhno raje sudoku rešuje. Za pop.zd.t!
Je pa obet poznega poletja in lepe jeseni v grških vodah dovolj močna stimulacija, da ga še prenašam in podpiram v vseh njegovih muhah (pštt brez barke in guncanja pod ritjo bi me prav hitro pobralo. Zares!)
čeprav je sitno, ko ves zapacan gledaš srečneže, ki spolirane barke v vodo polagajo...
Gospa bo imela samo oprane boke in palubo pa polančev AF ampak poleg tega tudi nove tanke za vodo, ki jih ne bo razneslo ob kakšnem večjem pritisku, korekten šponar pri zajli za genovo.. Khmm khmm tudi nove fuge pri kuhinjskih ploščicah pa še.....
Ugotovila sem, da če ni vsaj 30 celzija, kapitan pod tuhno raje sudoku rešuje. Za pop.zd.t!
Je pa obet poznega poletja in lepe jeseni v grških vodah dovolj močna stimulacija, da ga še prenašam in podpiram v vseh njegovih muhah (pštt brez barke in guncanja pod ritjo bi me prav hitro pobralo. Zares!)
od kapitana zena napisal/-a:andrejv bo!
A nimate webasta, da mu malo pogreješ barko, če je zunaj samo 35 stopinj? No želim vama lepo jesen.. Naša barka bo letos ostala v Grčiji..
- od kapitana zena
- Admiral
od kapitana zena napisal/-a:andrejv napisal/-a:A nimate webasta, da mu malo pogreješ barko, če je zunaj samo 35 stopinj? No želim vama lepo jesen.. Naša barka bo letos ostala v Grčiji..
Gospa tud'. Preveza.Ionion marina. Že predlani je lepo tam prezimila.Komaj čakam.
Bolje pozno kot nikoli. (oz. drugo leto)
Oho, potem bomo pa najbrz sosedje. Sem se ze skoraj odlocil, da grem v Ionia marino.
- od kapitana zena
- Admiral
andrejv napisal/-a:
Oho, potem bomo pa najbrz sosedje. Sem se ze skoraj odlocil, da grem v Ionia marino.
hihi in v italijansko "ulico" te bodo najbrž postavili.
Ne skrbi, so korektni, profiji, nič ni težko. Za razliko od vseh jadranskih marin in cantjerjev ti kaj naredijo tudi za nasmeh in za to, ker je to njihov posel!!!!
Jassas!
Če vidiš mojo cyber ljubezen Al-a mu daj lupčka in OKP tud!
-
denisthemenace
- Poročnik bojne ladje
- Kraj: Lj-Messolonghi
Danes osvojil enega od vrhov na Kalamosu. Sem bil že malo segnit od poležavanja na barki. In kako sedaj tekne Alfa pri Georgu. V Kalamos ne hodite, tako natrpanega še nisem videl, drugje je kar znosno za ta letni čas. V Port Leone vezani že tretji dan, je prav luštno pod oljkami. Samoto uspem ohranjati tudi z malo nesramnosti, he he mora generator ustvariti nekaj elektrike tu in tam.
Bolje kot v novo tisočletje je zajadrati v sončni zahod.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost