inox sidro kopija Polanc
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- frikmusic
- Admiral
- Kraj: Ljubljana-Volme Kamenjak
- Kontakt:
inox sidro kopija Polanc
http://www.mojalbum.com/frikmusic/inox-sidro
Kmalu bo test in da vidim če res tako drži kot ga uporabniki hvalite
manjši ma cca 19kg, veliki pa 31kg
Frik
Kmalu bo test in da vidim če res tako drži kot ga uporabniki hvalite
manjši ma cca 19kg, veliki pa 31kg
Frik
Nazadnje spremenil frikmusic, dne Če Sep 01, 2016 12:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Frajtonerca je prava stvar...
- frikmusic
- Admiral
- Kontakt:
Kaj pa takole
No upam da sedaj vidite tudi ostali. Po samih pohvalah uprabnikov sidra so ga izdelali še zame
Frik
No upam da sedaj vidite tudi ostali. Po samih pohvalah uprabnikov sidra so ga izdelali še zame
Frik
- frikmusic
- Admiral
- Kontakt:
Odločam se za izdelavo več komadov. Ker se računica nikakor ne izide pri izdelavi enega samega sidra oziroma sam nebi bil pripravljen za 31kg plačati 1.500 oziroma še več evrov kot je cena originala + vsi transporti itd.
Me pa zanima (lahko tudi na ZS) koliko bi bili posamezniki pripravljeni plačati za tako sidro? Sidro je izdelano iz inox 316 , s tem ne želim obogateti, bi mi pa bilo v veselje, da imamo vsi v verigi nekaj od tega. Trenutno še izpoponjujemo sidro da bo lažje za transport in da ne bo čista kopija originala (sidra Polanc da si kasneje ne prilasti kakih pravic
)...
Gledam tudi katera kilaža bi bila najbolj optimalna, sam sem razmišljal o izdelavi cca 8kg, 12kg, 18kg 25kg in 31kg za tiste ki želijo sigurno sidranje...
Zelo praktično pa je pri home-made izdelavi da lahko samo dolžino ročice tudi rahlo prilagajamo, da paše v sam sidrnik in s tem rešimo marsikateri problem.
Frik
Me pa zanima (lahko tudi na ZS) koliko bi bili posamezniki pripravljeni plačati za tako sidro? Sidro je izdelano iz inox 316 , s tem ne želim obogateti, bi mi pa bilo v veselje, da imamo vsi v verigi nekaj od tega. Trenutno še izpoponjujemo sidro da bo lažje za transport in da ne bo čista kopija originala (sidra Polanc da si kasneje ne prilasti kakih pravic
Gledam tudi katera kilaža bi bila najbolj optimalna, sam sem razmišljal o izdelavi cca 8kg, 12kg, 18kg 25kg in 31kg za tiste ki želijo sigurno sidranje...
Zelo praktično pa je pri home-made izdelavi da lahko samo dolžino ročice tudi rahlo prilagajamo, da paše v sam sidrnik in s tem rešimo marsikateri problem.
Frik
Aja, sem mislil, da so tile od Polanca?
S ceno je pa križ, saj veš.
Mislim, da z nekaj 100€ za inox lahko računaš s kakšnim kupcem, kakšne večje naklade so utopija. Recimo 200-300€ cca 20kg
Tisti, ki bo dal 1000€ plus, bo gledal originale.
Moje mnenje.. Za fake Manto, inox sem dal 180€.
Nisem strokovnjak za materiale.
Pri ceni pa moraš najti razmerje med pocinkanim in inox.
Recimo 1:2,5 ali 1:3. Tako nekako.
S ceno je pa križ, saj veš.
Mislim, da z nekaj 100€ za inox lahko računaš s kakšnim kupcem, kakšne večje naklade so utopija. Recimo 200-300€ cca 20kg
Tisti, ki bo dal 1000€ plus, bo gledal originale.
Moje mnenje.. Za fake Manto, inox sem dal 180€.
Nisem strokovnjak za materiale.
Pri ceni pa moraš najti razmerje med pocinkanim in inox.
Recimo 1:2,5 ali 1:3. Tako nekako.
- frikmusic
- Admiral
- Kontakt:
Nikola T. napisal/-a:Osebno bi ročico privaril bolj nazaj, Tako da bi bil prednji rob ročice na ali za sredino trikotnika, gledano od ravnega dela pod lokom do špice.
Glede na to da nisem želel neznank sem pokopiral original in naredi natančno kopijo.
http://www.go2marine.com/docs/3/2/7/5/327559F-p.jpg
Frik
Frik OPROST,ker sem mal pozabu na načte o katerih sva se menila.Sem pa vesel da si se odloču za tako sidro.Na sliki delujejo mal čudni koti zvarjenih delov.Pa jaz sem na lopati izrezal luknjo tako da je ročica vložena vanjo in privarjena z obeh strani.
Žal bo pa za večino predrago tako sidro.skor vsi bi mel špicno sidro za do 50 e.
LP Iztok
Žal bo pa za večino predrago tako sidro.skor vsi bi mel špicno sidro za do 50 e.
LP Iztok
- frikmusic
- Admiral
- Kontakt:
kr3mn1 napisal/-a:Tole je 250 za materijal in 150 za varjenje. (za 31kg)
Od kod 1000 evrov? Pa ne govorim na pamet, na leto par ton inoxa predelam.
Pa mi ga naredis za ta denar ce ti ga narocim? Oziroma ce je 400 eur ti ga kr narocam seveda pricakujem izdelek v tej kvaliteti kot je moj.
Frik
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost