Tohatsu 90 tldi
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Re: Tohatsu 90 tldi
Nalepke modelno leto 2019 prispele 

Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
- SebastjanM
- Admiral
- Kraj: Celje
Super, kot kaže greš proti koncu..
Je plan to sezono tole gor obesit?
Je plan to sezono tole gor obesit?
Plan je tak, časa je še 5 dni.. Upam da mi rata 
- SebastjanM
- Admiral
- Kraj: Celje
Aja, še pet dni? To pa časa še na pretek
Zadnja noč je ponavadi še najboljša, veselo na delo!
Zadnja noč je ponavadi še najboljša, veselo na delo!
Te tohatsu nalepke so najbolj zajebane nalepke kar sem mel opravka z njimi v življenju. Probal vsa človeku znana razredčila, aceton, fen... No está bien. Samo BruteForce in 5 ur drajsanja s 120 šmerglom.

Jebi ga AEgir imaš pač kvaliteten motor očitno so tudi nalepke,kot morajo biti....Japonc pač. 
Das Ist Valter
kasaudio napisal/-a:A si wd40 tudi probal?
Ne, tega pa res nisem probal ampak je dokaj malo verjetno, da bi pomagalo. Probal sem sintetično redčilo, alkidno, nitro, aceton in še dve redčili, eno namenjeno mešanju epolor 2k primerja in drugo za redčenje rezistol 2k pur barve. All in vain.
S fenom na 250°C je šla folija nalepke z veliko težavo dol, košček po košček, lepilo je pa ostalo zažrto v barvo. Pri šmerglanju je pol barvo takoj odšmerglal stran, lepilo se je obnašalo pa kot ležaj, se je samo svaljkalo tko da katastrofa.
Po moje je razlog teh problemov veliko sonca, ki je nalepke zapeklo tako, da so postale skoraj eno z barvo.
widmann napisal/-a:Jebi ga AEgir imaš pač kvaliteten motor očitno so tudi nalepke,kot morajo biti....Japonc pač.
Načeloma nisem velik fan japoncev in sem v prvi fazi fan evropskih zadev, v drugi pa ameriških. Ampak v dobrem duhu tako kot ljudem tudi strojem vsake toliko časa dam še kakšno možnost. Včasih kdo preseneti.
Vsekakor napišem kratko recenzijo, če pride do vode te dni..
2k epoxy primer je dodan.

-
Daki
Tko kot nov, sam bolš 
Ne samo Tohatsu
sem letos dajal dol Selvine k so mimogrede porazne kvalitete po par letih vsi robovi odlepljeni zbledele.. ko pa zacnes dajat dol
... been there done that... prej ko sprejmes dejstvo da bo treba smirglat in potem barvat boljse je. Vsi mozni zvarki ne dajo rezultata
... been there done that... prej ko sprejmes dejstvo da bo treba smirglat in potem barvat boljse je. Vsi mozni zvarki ne dajo rezultata
Pri selvi je saj to dodana vrednost, da daš lahko pol yamahine gor 
Preostale manjkajoče potrebščine 

Sem bil prepričan, da je problem samo v različnih tesnilih, pa ni čist tko. Verzije pump so povsem drugačne..

takle je pa trenutni napredek..

Sem bil prepričan, da je problem samo v različnih tesnilih, pa ni čist tko. Verzije pump so povsem drugačne..

takle je pa trenutni napredek..

Barvaš na pištolo ali spray?
Top bo
Top bo
Hvala. Slike mal kilavo zgledajo v živo se ne blešči tako čudno.
Uporabljam pištolo. Mal bedno je barvat v takem prostoru kjer je še kup stvari in ventlacija ter svetloba res ni optimalna, pri odprtih vratih pa veter not prah in smeti nosi ampak ok kolkr so zmožnosti je kr ok pršl se mi zdi.
Je pa 2k primer en sloj zbrušen s 500 šmerglom in čez 2 sloja rezistol 2k pur polmat črna ral 9005.
Peta je pa prašni primer + prašna barva enak odtenek.
Uporabljam pištolo. Mal bedno je barvat v takem prostoru kjer je še kup stvari in ventlacija ter svetloba res ni optimalna, pri odprtih vratih pa veter not prah in smeti nosi ampak ok kolkr so zmožnosti je kr ok pršl se mi zdi.
Je pa 2k primer en sloj zbrušen s 500 šmerglom in čez 2 sloja rezistol 2k pur polmat črna ral 9005.
Peta je pa prašni primer + prašna barva enak odtenek.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov