Ne bo tako hudo, jaz bom šel kmalu z mojo švedico malo ven
Plovila na Hrvaškem - Korona in meja
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Plovila na Hrvaškem - Korona in meja
https://www.primorski.eu/se/na-mejnih-p ... rcmyUstnzk
Fail no, ne spremljam, a se da it na hrvaško barko pogledat?
In brez da grem v karanteno po vrnitvi pa brez testov pa teh zadev?
Ali službeno potni nalog?
Hvala za info.
In brez da grem v karanteno po vrnitvi pa brez testov pa teh zadev?
Ali službeno potni nalog?
Hvala za info.
Ali imamo kakšnega policaja ali carinika med nami?
Nekako krožijo govorice, da ob prehodu meje ne beleži čas prehoda, kako nato vedo policisti na meji
koliko časa smo bili na Hrvaškem?
Je SLO policist šel na Hrvaško mejo vprašat za informacijo, koliko časa je bil starejši par pri njih.
Ali lahko kdo potrdi to trditev?
Nekako krožijo govorice, da ob prehodu meje ne beleži čas prehoda, kako nato vedo policisti na meji
koliko časa smo bili na Hrvaškem?
Je SLO policist šel na Hrvaško mejo vprašat za informacijo, koliko časa je bil starejši par pri njih.
Ali lahko kdo potrdi to trditev?
Če ni v moji moči da ti pomagam, ti tudi slabega ne želim
se ne da. danes se je moral nečak ukrcat na ladjo v zadru pa ga nista mogla starša peljat ker bi dobila karanteno za naza, pa imajo hišo dol pa barko tudi. pa smo dobili uraden dopis iz ministrstva da ne more. na koncu so ga peljali goopti.
-
al
zanimivo, kako virus loči med GoOptijem in starši.
kaj nas jebejo.... ne morem verjet...
kaj nas jebejo.... ne morem verjet...
-
al
- bluesky
- Viceadmiral
- Kraj: Ljubljana Šentvid
- Kontakt:
Saj je pri nas opdobno...V našem naselju, kjer živim, je blo danes popoldan vse polno avtomobilov, da nisem imel kje parkirati!!! Ob nedeljah je ponavadi vse prazno.
Očitno je obiskovanje v polnem teku. Tko mamo...
Očitno je obiskovanje v polnem teku. Tko mamo...
BlueSky
Jbg, tako stanje pač dolgoročno ni vzdržno. Tudi jaz, ki upoštevam vse ukrepe (ok razen maske na prostem, ko ni nikjer nobenega), že počasi razmišljam o obiskovanju, druženju, če se že na izlet ne moreš odpeljat, kaj šele na morje 
- 1stofficer
- Admiral
Me prav zanima kaj bodo vladarji nagruntali. Ukrepi niso dovolj dobri kot se je pokazalo, stalno prelaganje odgovornosti na ljudi in lovljenje folka po ulicah in check pointi na mejah obcin (kar je najbolj trapast ukrep od vseh) pa tut nimajo smisla kot se je pokazalo.
Gantar, Pocivalsek, Beoviceva in ostali se ne strinjajo med sabo, edini epidemiolog Fafangel pa je obupal. Kaco govori po svoje, ukrepi se spreminjajo prek noci, noben ne zna povedat kaj se dela narobe in zato se nic ne spremeni. Folk ma vsega dost, ne verjame politiki, pa se prazniki so pred vrati.
Bo se pestro v naslednjih dneh bi reku na kratko ...
Se dobr da sem barko dal na suho v zadnjem trenutku.
Gantar, Pocivalsek, Beoviceva in ostali se ne strinjajo med sabo, edini epidemiolog Fafangel pa je obupal. Kaco govori po svoje, ukrepi se spreminjajo prek noci, noben ne zna povedat kaj se dela narobe in zato se nic ne spremeni. Folk ma vsega dost, ne verjame politiki, pa se prazniki so pred vrati.
Bo se pestro v naslednjih dneh bi reku na kratko ...
Se dobr da sem barko dal na suho v zadnjem trenutku.
Sem napisal drugje, pa dam še sem.
RobertH je 13 Dec 2020 - 19:27 napisal:
Zagata bo, ko se bo poizkušala vlada poleti “oprati” statističnih podatkov, s katerimi nas sedaj držijo pod kontrolo. Me prav zanima kako bomo praznovali zmago nad korono? Bomo ploskali zdravnikom (ki v precejšnjem delu delajo veliko manj)? S katerim denarjem bomo plačali dvig plač zdravstveni oskrbe?... ko se bodo počutili, da imajo prave karte v rokah...
Aktualna vlada bo postala ujetnica svojih dejanj! Kaj misli, da bodo ljudje sami semi pripisali odgovornost za zadnje leto? Ko se bodo počutili varne, bodo zahtevali “žrtev”...Maj, junij... bo zanimiv
https://vodovod-rh.si/
Tok cajta ga bomo srali, da bodo naredili total lock down. Na koncu še ven iz bajte ne boš smel stopit... Pač smo balkanci in folk ne jebe sistema in pravil.
Veter v laseh, travarca v zobeh 
-
al
evovii napisal/-a:Tok cajta ga bomo srali, da bodo naredili total lock down. Na koncu še ven iz bajte ne boš smel stopit... Pač smo balkanci in folk ne jebe sistema in pravil.
včeri sem bil v Bauhausu in Merkurju. vse dela. samo “na firmo” moraš it.
super da mamo virus k prepozna s.p.
žal se, ne samo pri nas, z virusom ukvarja politika in ne zdravstvo.
jasno, za božič bo virus tudi opešal...
zdaj pogojujejo gibanje z naloženo aplikacijo, spomladi boš šel lahko čez mejo na barko samo s pravim, cepilnim, štempljem v potnem listu...
jaz ne vem, kdo si želi takega sranja. jaz ne.
- 1stofficer
- Admiral
No, koncn neki dobrih novic. So uslisali kritiko
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro ... ine/545522
1stofficer napisal/-a:No, koncn neki dobrih novic. So uslisali kritiko![]()
![]()
Ker nimamo denarja se ne bomo strigli, še manj rožce kupovali in cunje bomo stare še naprej nosili, tako je ko večina obrtnikov životari, med katerimi sem tudi jaz, jebiga, tako to je v koronskem času.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost