Plovila na Hrvaškem - Korona in meja
Moderatorji: moderator2, moderator
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Re: Plovila na Hrvaškem - Korona in meja
Danes je meni na Novokracinah rekel, da moram za naslednjic izpolniti entercroatia. Na moje vprasanje zakaj bi moral to vedno izpolnjevati mi je odgovoril, da lahko enkrat in velja 3 mesece, da je to sicer neuradno ampak, da ne tezijo. Zdaj pa bodi pameten kaj je prav in kaj ne.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
mi ze od lani izpolnimo na 3 mesece in ni nikoli problem.
- 1stofficer
- Admiral
Tut js lepo naredim za 90 dni in je mir. Zdaj jim niti ne rabis vec kazat potrdila, ko skenirajo osebno majo vse na ekranu. Vkljucno s cepilnim listom ali testom.
So mi pa sami njihovi policaji rekli naj si naredim za dlje casa. A je to prav a ne, pa me niti me zanima ta trenutek
Od prejsnjega tedna je celo promet v primerjavi s tednom prej tekel precej hitreje
So mi pa sami njihovi policaji rekli naj si naredim za dlje casa. A je to prav a ne, pa me niti me zanima ta trenutek
Od prejsnjega tedna je celo promet v primerjavi s tednom prej tekel precej hitreje
Kako pa vidi na ekranu hr polcaj če s bil testiran??
V prijavi moraš dodati dokument.... Al da si cepljen, prebolel ali testiran...
Guma je guma, zaenkrat.
- 1stofficer
- Admiral
Jelsane danes.
Oboji samo mahajo, to je blo vse. Navali zdaj Slovenija na jug
Oboji samo mahajo, to je blo vse. Navali zdaj Slovenija na jug
Na buzetu popoldan hrvat, ća je s vama, cijepljeni svi?
skeniral osebne, papirjev ni gledal. Vseeno pa traja scan..
Da ne bo koga presenetilo, zvečer ob desetih so naši veleumi objavili, da za vrnitev iz Jadrana od polnoči naprej spet rabiš vsaj HAT, če še nisi cepljen.
https://www.24ur.com/novice/korona/vlad ... drzav.html
https://www.24ur.com/novice/korona/vlad ... drzav.html
- 1stofficer
- Admiral
Tut Slovenci potrebujemo HAT za Hrvasko. Ocitno se vsi drzijo(mo) evropske lestvice. In oboji smo se oranzni. Za prihod zelencev potem ne rabis nicesar.
Pa saj naceloma ni tezava, ce bi ze v startu tako zastavili, ne pa da en teden iz oranzne ne rabis nic, potem en teden rabis, naslednji bomo pa itak vsi zeleni pa spet ne bos nic rabil. Ta vikend bojo zjebali veliko folka zaradi tega, cisto zajebavanje v glavo. Pac klasicen modus operandi te vlade.
- 1stofficer
- Admiral
To je pa tut res ja
Sem najprej pomislil, da tisti Link od Daniela o oranžnem hrvaškem morju spada v temo šale, pa piše na gov.si, da je res. 
motorni
Ma kaj korona še obstaja, jaz pa poslušam več znancev,ki za prehod meje z hr. ne potrebujejo popolnoma nič oziroma jih nihče več nič ne vpraša, ne cepljen, ne bolan ali testiran, nikom ništa, tle pa se piše svašta in še vedno vidim da ste vsi prestrašeni

-
Sonicus Ud Istre
- Kapitan fregate
- Kraj: Ljubljana / Novigrad
alesjo napisal/-a:Ma kaj korona še obstaja, jaz pa poslušam več znancev,ki za prehod meje z hr. ne potrebujejo popolnoma nič oziroma jih nihče več nič ne vpraša, ne cepljen, ne bolan ali testiran, nikom ništa, tle pa se piše svašta in še vedno vidim da ste vsi prestrašeni![]()
![]()
Jah če bi bil ziher, da ne bodo komplicirali (v eni ali drugi smeri) se ne bi dosti sekiral in bi pičil dol, pa BMK.
Cepljen nisem (in ne bom nikoli, sem zelo proti, žena in otroci isto), misel na testiranje mi gre pa tudi na organ (zaradi principa, pa tudi nočem da mi kopljejo po nosu, in nenazadnje/nezanemraljivo tudi zaradi stroška)
Je pa sitno, če prideš na mejo pa ti rečejo da ni v redu in bo treba v karanteno. Sicer če se ti to zgodi, ko prihajaš dol in ti teži hrvaški policaj ob vstopu v HR, verjetno še vedno lahko obrneš (?) in greš nazaj, ampak je vseeno neprikladno, posebej če imaš celo familijo s sabo, pa si stran vrgel pol dneva časa in vsaj pol tanka goriva...
Še bolj sitno je verjetno, če ti s karanteno težijo ob vračanju v SLO, potem pa sitnosti s službo itd... ali pa to vendarle to ni tak bavbav? (ne vem, sprašujem...)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov