Srečanja Morjeplovcev
Moderator: moderator
Veš kaj ? Po moje njega še kaj drugega pomlaja koker pa čaj. Če mene vprašaš voda še za v čevel ni dobra.
Kar pa se tvojga zdravja tiče je pa vse v najlepšem redu saj pravjo, da so jetra edini organ, ki se sprot obnavljajo. 
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
Bilo je super, tako kot vedno!
Madonca kakšna fajn bilanca Lipnik! Sem vedel, da si ti najbolj pravi za blagajnika.
Na novemberskem srečanju pa smo pridelali 28 EUR izgube, ki sva jo pokrila z Novincem. Nauk tele zgodbe je, da jaz niti sučajno ne smem biti blagajnik, hahaha. Pri tebi Lipnik pa se vedno izide pozitivno, tako da te proglašam za Blagajnika z neomejenim mandatom!
Madonca kakšna fajn bilanca Lipnik! Sem vedel, da si ti najbolj pravi za blagajnika.
Na novemberskem srečanju pa smo pridelali 28 EUR izgube, ki sva jo pokrila z Novincem. Nauk tele zgodbe je, da jaz niti sučajno ne smem biti blagajnik, hahaha. Pri tebi Lipnik pa se vedno izide pozitivno, tako da te proglašam za Blagajnika z neomejenim mandatom!
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Zaradi objektivnih razlogov je bilo tokrat kratko, ampak sladko.
Ampak ko pogledam koliko nas je vsak mesec....... sklepam, da smo prav fletna družba.
Lipnik, zeleni čaj raztruplja telo. Menim, da bi po tistem slabem cvičku, danes vsem dobro del.
LP

Ampak ko pogledam koliko nas je vsak mesec....... sklepam, da smo prav fletna družba.
Lipnik, zeleni čaj raztruplja telo. Menim, da bi po tistem slabem cvičku, danes vsem dobro del.
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
janadino napisal/-a:Jaz sem sicer spil samo štiri ali pet kozarcev cvička ampak ga nisem čutil.
Glede blagajne pa me zanima ali sma z mojim šoferjem še kaj dolžna?![]()
LIPNIK, evo ti pacienta, ki se ponuja, da bo, ker je blagajna prazna, kaj prispeval, ker je "kukr" še nekaj dolžan. Opa, in to za dve osebi, glej ga glej. Take rabmo!
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
.
OOOOO.......!!!!!! Si bil, si bil zraven!
Kaj se ne spomniš?
Največja plošča pohančka in dvojna solataz jajcem, je bila kje?
Pred Carjem!
Je dokumentirano!
Pa saj si na koncu plačal dvojno, ali se motim?
Bo že držal!
Pa dober tek, ma ne, čak, hotel sem rečt, lep pozdrav!
.
CAR napisal/-a:če bi bil jet zraven bi mel vedno plus za celotno naslednje srečanje
OOOOO.......!!!!!! Si bil, si bil zraven!
Kaj se ne spomniš?
Največja plošča pohančka in dvojna solataz jajcem, je bila kje?
Pred Carjem!
Je dokumentirano!
Pa saj si na koncu plačal dvojno, ali se motim?
Bo že držal!
Pa dober tek, ma ne, čak, hotel sem rečt, lep pozdrav!
.
pajer 1
ne se razburjat-ker škodi zdravju
ja CAR ni videt na sliki,da bi jih pet jedlo,
,pa da ne bo pomote -ni važno kolk kdo spije pa poje-smo prava družba in menda ne bomo gledali na stroške-no ja ni pa pošteno,da si plačal preveč,zato ti bo blagajnik,naslednjič častil aperitiv,da se pomiriš
CAR -veseli december ti želim,pa magari z- pohančki-
pa poklič kaj
ja CAR ni videt na sliki,da bi jih pet jedlo,
CAR -veseli december ti želim,pa magari z- pohančki-
pa poklič kaj
Lp CC
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost