Atest za Alu jeklenke
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Atest za Alu jeklenke
Imam dve Alu jeklenki za plin, ki mi jih na Butan plin na Verovškovi ni hotel polniti. Rekel da jih moramo atestirati, da je bilo včasih to možno na Kozini. Zdaj pa ne ve če sploh to kdo dela v Slo.
Pozna kdo kje se da atestirati v Slo ali Hr?
- 1stofficer
- Admiral
Re: Atest za Alu jeklenke
Lure napisal/-a:Imam dve Alu jeklenki za plin, ki mi jih na Butan plin na Verovškovi ni hotel polniti. Rekel da jih moramo atestirati, da je bilo včasih to možno na Kozini. Zdaj pa ne ve če sploh to kdo dela v Slo.
Ce se prav spomnim, ko sem mel enak problem, se ne splaca oz je drago da naredijo. Js polnim na Hrvaskem
Kje pa na HR polniš? Moram najti nekaj v Istri...
Pa mislim, da imamo enega člana, ki je precej bolje žaložen s nastavki kot plinarna...
Se bo že sam javil, če je kantent ....
Se bo že sam javil, če je kantent ....
Hvala na razumevanju
- 1stofficer
- Admiral
Lure napisal/-a:Kje pa na HR polniš? Moram najti nekaj v Istri...
Krk, za Istro nimma pojma kje polnijo plin
Tudi njena izpostava v Porecu.
Marina Veruda sem vedno polnil ALU BP. Čisto na koncu pri zadnjem dvigalu (gledano proti not).
V Čikat kampu mi je tudi napolnil in nič vprašal, pa Betina Murter. V bistvu ima vsaka marina nekega dostavljača. Pustiš jeklenko na recepciji in jo dvigneš napolnjeno čez nekaj ur. Malo dražje a ni sile. Drugače pa v Verudi je normalna, celinska cena.
V Čikat kampu mi je tudi napolnil in nič vprašal, pa Betina Murter. V bistvu ima vsaka marina nekega dostavljača. Pustiš jeklenko na recepciji in jo dvigneš napolnjeno čez nekaj ur. Malo dražje a ni sile. Drugače pa v Verudi je normalna, celinska cena.
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
V Lj. niso hotli napolniti čisto BP alu jeklenke pa tako peklensko je bila draga. Kupil pa sem jo ker mi je prejšnje kar jedlo. Sedaj sem dal raje malce večje in jih menjam.
Lure, vrzi jih v smeti in vzemi navadno kuhinjsko in boš imel mir, tako imam jaz, nič ne fališ, pa kolkor vem imaš na barki prostor za bombice 
To sam napolniš in čao. V čem je problem?
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
A imas kak manometer vmes? Kako ves, kdsj je polna?
Verjetno vaga
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta