Poreč malo drugače
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Poreč malo drugače
Sicer nisem uspel sam poslikat tega ambienta, pa vseeno...malo za primerjavo s poletjem..
http://www.mojalbum.com/navigator/porec-malo-drugace
http://www.mojalbum.com/navigator/porec-malo-drugace
MORJE, ŠIROKA CESTA..
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
teh fotk nisem videl, so pa zanimive, jih imam pa sam, kar nekaj, katere so podobne. Večina jih je iz marine. Na moji barki je bil sneg, da bi ga bilo potrebno kidati z lopato
Zima ..... in proti naravi se nič ne more.
Je bil pa v tem času popoln kolaps v Poreču, dostava, mesto, taxi,....
LP

Zima ..... in proti naravi se nič ne more.
Je bil pa v tem času popoln kolaps v Poreču, dostava, mesto, taxi,....
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
No, zdaj ko boš pa vzel lopato s sabo, pa snega ne bo.
Nekaj podobnega je s sanjami. Eno noč se mi je sanjalo, da sem sedel pri bogato obloženi mizi s hrano, kjer ni popolnoma nič manjkalo (ali kot na srečanju Morjeplovcev?), vendar nisem imel žlice in vilice, da bi jedel. Naslednji večer sem si pod vzglavnik dal pribor, na žalost pa nisem nič sanjal.
LOL
Nekaj podobnega je s sanjami. Eno noč se mi je sanjalo, da sem sedel pri bogato obloženi mizi s hrano, kjer ni popolnoma nič manjkalo (ali kot na srečanju Morjeplovcev?), vendar nisem imel žlice in vilice, da bi jedel. Naslednji večer sem si pod vzglavnik dal pribor, na žalost pa nisem nič sanjal.
LOL
Joško bolje, da imam lopato s seboj pa ni snega kot pa da ga spet z smetišnico mečem okrog po pomolu.
Če me je kdo videl je verjetno mislil, da sem malo ubrisan. No ja mogoče pa sem.
Priznam pa , da je bil edinstven občutek stati na pomolu z toliko snega.
Kot v tisti reklami. Neprecenljivo.
In vprašanje kdaj bom to doživel spet, ampak glede na tale naš zmešan svet se mi zdi, da prav kmalu.
Lp Mitja
Če me je kdo videl je verjetno mislil, da sem malo ubrisan. No ja mogoče pa sem.
Priznam pa , da je bil edinstven občutek stati na pomolu z toliko snega.
Kot v tisti reklami. Neprecenljivo.
In vprašanje kdaj bom to doživel spet, ampak glede na tale naš zmešan svet se mi zdi, da prav kmalu.
Lp Mitja
Mitja P napisal/-a:Foto je zmer z menoj.
A si videl moje fotke od decembra pod rubriko -4 med tednom.
Sem ga imel 25 cm na čolnu, kidal sem pa z smetišnico.
MitjaP, videl sem fotke, in so zares fascinantne, še toliko bolj, ker se je to dogajalo kjer sem mislil, da je to skoraj nemogoče.. in na koledarju z pomorsko tematiko, razen v Skandinaviji, še nisem videl fotke, kjer je treba odkidat ponton, da prideš do barke..
MORJE, ŠIROKA CESTA..
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov