Pobči, ne se bat. Govora je o barkah
3. ruta Morjeplovec.net - prijava
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Ja bom probu vzet tanovo. Tastara je ušla. Jo je speljal Matejc. Prav, da je tko lepa, da se bo kar oženu z njo. Sem pa res pohoten. S tanovo se še dobr spoznal nisem, pa mi je že sosedova bolj všeč.
To pa zato, ker ima visoke boke. Ne moti me niti, k je po trupu plava. Kul je tud, ker je vedno zgoraj brez.

"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Seveda so še možne prijave!!! Vedno so možne, vseeno pa prosim najkasneje do nedelje 12.06., ker gredo potem majice v nabavo in tisk... Imate torej še cel teden časa, da se prijavite...
Če se kdo premisli v zadnjem trenutku pa tudi ni problema, še vedno bo dobrodošel, je pa vprašanje, če bo dobil majico...
Prijave so nujne tudi zato, da okvirno rezerviramo gostilne za večerjo ter priveze na Iloviku in Istu...
Prijave na:
prijava(at)morjeplovec.net
tisti (at) je znak za @
Če se kdo premisli v zadnjem trenutku pa tudi ni problema, še vedno bo dobrodošel, je pa vprašanje, če bo dobil majico...
Prijave so nujne tudi zato, da okvirno rezerviramo gostilne za večerjo ter priveze na Iloviku in Istu...
Prijave na:
prijava(at)morjeplovec.net
tisti (at) je znak za @
MamaMicka, kot ti je idgovoril že Kr en, namesto znaka @ se piše (at), da se delno znebiš vsaj tistih osnovnih spamerjev, ki iščejo e-mail naslove zapisane po svetovnem spletu... Če ni znaka @, potem to ni direkten link, temveč navadno besedilo in s tem precej manj možnosti, da te najdejo...
Majica bo zagotovo kakšna več, še vsako leto je bila!!! Ne bo pa jih veliko več, saj smo sedaj po izračunih že na "najgi"...
Kar bo ostalo, bomo prinesli na prvo srečanje in kdor bo želel jo bo dobil za spomin...
Ob tem pa še vesela novica!!! Prebili smo magično mejo 30!!!!!! Wooooohhhooooo!!!
1 admin
2 kr en
3 pero123
4 CAR
5 MitjaP
6 brane40
7 janadino
8 Roman1
9 urke85
10 bsc46
11 kasaudio
12 tomaz_slo
13 Mike
14 mledni
15 bošta
16 pajer1
17 Bladzo
18 mile
19 EL CAPITANO
20 Matejc
21 Tex
22 prijatelj - Roman1
23 polanc
24 barh
25 gregor.n
26 DTM219
27 Mariachi
28 pozitivec
29 francelj
30 sundancer
Še vedno na prijavi manjka naš Lipnik, tako da letos gremo z gotovostjo preko 30, tudi če kdo odpove...

Majica bo zagotovo kakšna več, še vsako leto je bila!!! Ne bo pa jih veliko več, saj smo sedaj po izračunih že na "najgi"...
Kar bo ostalo, bomo prinesli na prvo srečanje in kdor bo želel jo bo dobil za spomin...
Ob tem pa še vesela novica!!! Prebili smo magično mejo 30!!!!!! Wooooohhhooooo!!!
1 admin
2 kr en
3 pero123
4 CAR
5 MitjaP
6 brane40
7 janadino
8 Roman1
9 urke85
10 bsc46
11 kasaudio
12 tomaz_slo
13 Mike
14 mledni
15 bošta
16 pajer1
17 Bladzo
18 mile
19 EL CAPITANO
20 Matejc
21 Tex
22 prijatelj - Roman1
23 polanc
24 barh
25 gregor.n
26 DTM219
27 Mariachi
28 pozitivec
29 francelj
30 sundancer
Še vedno na prijavi manjka naš Lipnik, tako da letos gremo z gotovostjo preko 30, tudi če kdo odpove...
Tex napisal/-a:Lipnik je črn do komolcev, ampak mu bo uspelu
Ja porkaflek ! A ni komaj kupil ? Pa že črn do komolcev
Tile mehaniki res ne morejo brez šmira. Sem bil enkrat v kurbišču, pa je mela una radodajka mal fetne še za ušesom. Ziher je bil LIPNIK pred mano na njej.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
vsake tolk,me kdo nategne,če ne se pa sam
sam mal še manjka,pa bo gotovo,sam rezervoar,pa motor,pa pol barke zlaminiramo,pa bo pripravljen za ruto,umes pa naj še motor razpizdi pa bo terna
je pa res,da hladilnik z CCjem pa dela v nulo -sprobano-:lol:
mam pa tender pripravljen,bom pa vsaj najmanjši na ruti
ker sem pa bolj mirne sorte,se velike družbe bojim,zato si skor ne upam zraven

je pa res,da hladilnik z CCjem pa dela v nulo -sprobano-:lol:
mam pa tender pripravljen,bom pa vsaj najmanjši na ruti
ker sem pa bolj mirne sorte,se velike družbe bojim,zato si skor ne upam zraven
Lp CC
LIPNIK napisal/-a:
mam pa tender pripravljen,bom pa vsaj najmanjši na ruti![]()
ker sem pa bolj mirne sorte,se velike družbe bojim,zato si skor ne upam zraven![]()
Kako smo sedaj pametni, ko smo zrasli za enkratno dolžino prejšnjega. Upam da nimaš še bolj debele privezne vrvi kot lani, ker potem moj propeler več tega ne bo zdržal.
Guma je guma, zaenkrat.
Tex napisal/-a:Lipnik je črn do komolcev, ampak mu bo uspelu
Itak da je črn do komolcev saj se ve kdo mu je čoln zrihtal oz. kakšno ima poreklo.
Tko kot pa pr men vse je blo prefukan do amena zdej je pa sam lupina stara vse ostalo pa novo.
In tako bo tud pri Lipniku. Ane Lipnik, mi nimamo radi nekej na pol narejen pa da pol skoz okrog motorjev letamo.
Narediš enkrat pa takrat dobro pa če tudi traja malo dlje !!!
Ala, Lipnik, če ti pa ne rata, pa Tex išče posadko, pa mu daš pol za nafto pa bo !!!
Lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta