Na forumu je precej zgodb o slabih izkušnjah z raznimi - predvsem s Hrvati (in če kdo želi, lahko tudi o tem odpre temo in vzdržuje kazalo
Sicer je tukaj naprej v temi - poleg nekaj (žal) 'standardno zajebantskih' - še nekaj prispevkov o tem.
Hrvatska
2015
- Volanska Zajla - kepca
Ene malčica na trajektu mi prinese bonbon...
- Mogoče morajo drugi kupovati naklonjenost otrok s priboljški... Tokrat se tudi ni zgodilo prvič, da so se me otroci spomnili s kakšnim priboljškom.
Na mom ste mistu - in kako mi je domačin iz Tisnog odstopil en muring, da se mi ni bilo treba prevezovati.
Fantje s operativne obale za oskrbo otokov na Hvaru in tisti, ki oskrbujejo otoke in z njih pobirajo smeti nas, ko se premaknemo vsakič, ko je treba, pustijo n njihovem delu pomola počakati električarja in tudi odpraviti napako
Mornar na Visu priplul na bojo opozorit za nevihto - naj se privežemo na dvojne vrvi - in je nevihta ponoči res bila, a smo bili v zavetrju
Več kot prijazen mehanik - brezplačno posodil orodje in še več - tomosT4
Družinska idila - Marchi - od hobotnice do prijazne - in cenovno ugodne - ponudbe za zamenjavo cinkov na kobilici
Policist na carinskem pomolu - H2O
- Nekaj mojih prejšnjih - dobrih s Hrvati in žal ne vedno dobrih v Slo
Pa še Savo v isti temi - da so si naši večkrat sami krivi za odziv, tako slab kot dober
Več let
- Otok Krapanj - kr en