smo na dopustu

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Po Avg 10, 2015 18:45

al napisal/-a:
Marjan Tomki napisal/-a:Od jutri iz Biograda n.m. proti jugu.

Frenk ali Janez style?

Ne eno ne drugo - najeta jadrnica

Biograd-Kakan -Vis-Hvar-Sv. Klement, Pakleni o.-Bol-Luka Tiha na Hvaru-Tisno-Biograd
Pa še nekaj zaustavitev za krajši čas na raznih koncih za plavanje in podobno.

Obešena zastavica Morejplovec, nismo opazili nikogar drugega z zastavico.

Avantura - predvsem, kar zadeva elektriko na barki. Prepričali so me, da naj pustim multimeter doma, pa se v prihodnje v to najbrž ne bom dal več zlahka prepričati.

Nekaj zelo dobrih izkušenj z Hrvati.

Edit: ker so tako želeli, sem opisal pot in dogodke. To je zdaj delno razcepljeno, delno pa napisano v treh temah foruma
Nazadnje spremenil Marjan Tomki, dne Po Sep 21, 2015 19:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
kok-pit?
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a kok-pit? » Po Avg 10, 2015 22:28

Marjan Tomki je napisal:

Nekaj zelo dobrih izkušenj z Hrvati.

Hmm?!?!! Ali lahko tole malo ¨raztegneš¨? (opišeš) - Saj znaš.

Sliši se zanimivo.
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » To Avg 11, 2015 09:24

Evo pravkar z polancom pijemo kavo v mali luki na drveniku. Sinoci smo ob odlicni vecerji mega glasbi tesili zejo pozno v noc. Cakamo kaksni vetrovi se bodo razvili potem pa dalje.l.p. alesjo in polanc
Uporabniški avatar
habibi Vll
Admiral
Kraj: LJ.Vižmarje

OdgovorNapisal/-a habibi Vll » To Avg 11, 2015 09:57

Vreme BO, garda se zbira.Rjuhe zvit, mašine zalaufat pa gas,drgač bosta bolj pr mir migala,na veter bolj slabo kaže,je tud na dopustu,le na severu mal miga. :cry: :lol: :lol:Tudi jaz prišel z dopusta,srečali smo se v Tisnem z Jestom,SR290,Miletom,Wolfom,Vinto,jaz,pa še eden,ma se ne spomnim pa me naj on ,če bo tole bral.Na povratku pa z Matejcem in ženo na Istu.Drugače pa nisem srečal naše zastave od Tunarce do Hvara(Stari grad)niti na 77 se nihče ne javlja pa sem se javljal na vseh zanimivih točkah,niti nikogar nisem ujel pa je bilo na destine jadrnic,le makaronarji so stalno lajal :evil:
mašinfirer
Uporabniški avatar
hrast
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a hrast » To Avg 11, 2015 13:42

alesjo napisal/-a:Evo pravkar z polancom pijemo kavo v mali luki na drveniku. Sinoci smo ob odlicni vecerji mega glasbi tesili zejo pozno v noc. Cakamo kaksni vetrovi se bodo razvili potem pa dalje.l.p. alesjo in polanc

Prijatelja uživajta še za mene. Konec tedna pa le malo poglejta na vreme!
Jaz grem jutri na Grossglockner, da se malo ohladim.
Lp hrast
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral

OdgovorNapisal/-a alesjo » To Avg 11, 2015 15:37

Hvala hrast za lepe zelje, sedaj pa se je flota se povecala, z juga je priplul se NT Iztok. Kaj se bo pa naprej dogajalo se se ne ve. :D pa lep pozdrav od vseh.
bmk
Kapitan
Kraj: Ljubljana - Borik - Korčula

OdgovorNapisal/-a bmk » To Avg 11, 2015 17:08

Pri Iloviku, zvečer na Susku.
Uporabniški avatar
hrast
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a hrast » To Avg 11, 2015 17:15

alesjo napisal/-a:Hvala hrast za lepe zelje, sedaj pa se je flota se povecala, z juga je priplul se NT Iztok. Kaj se bo pa naprej dogajalo se se ne ve. :D pa lep pozdrav od vseh.

Uf, če je prišel še Iztok bo pa družba še naprej pozitivno naelektrena. Upam, da sta ti in NT kaj ujela za našega Zasavca. On je odličen mehanik, ribco je pa poznal do nedavnega, samo tisto svinjsko. Iztok na kvadrat torej.
Lp hrast
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Sr Avg 12, 2015 15:35

al napisal/-a:
kr en napisal/-a:KAPRIJE

dej prid na Lastovo, da pokažemo kaj je to Frenk & Frenk & Frenk pa mal Janeza...
meeting point torek zvečer v "mestu"

Ja sraje! Bil dol pred 14 dnevi, če bi vedel, da bomo imeli gledališko predstavo Frenk&Frenk&co. bi pa ostal. Od nekdaj rad igram v tragi-komedijah.
Nič. Fajn se imejte. Frenke pozdravte, pa Janezu ne hčerke nategnit :lol: :lol: :lol:

Btw mi smo danes ravno pripluli na Osor.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
al

OdgovorNapisal/-a al » Sr Avg 12, 2015 15:44

ma sej nisi nč zamudu.
ko sem najavil prihod na Lastovo, so se porazgubili.
marchi bi rekel: dobiš, kar daš;)
no Car mi je pomahal s pomola, to je pa res.

danes še ostaneva v Skriveni. jutri Vis (pa ne mesto, veževa in sidrava pri Stončici).
uživaj na severu...

ps
hčerke so varne...
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Sr Avg 12, 2015 16:11

al napisal/-a:ko sem najavil prihod na Lastovo, so se porazgubili

Mogoče so se zbali, da bodo morali dat za rundo, ali za večerjo :wink:

Janezi pač :twisted:
al

OdgovorNapisal/-a al » Sr Avg 12, 2015 16:13

eh sej jih bi počastil z dobrimi grškimi olivami in pravo feto (ne iz Spara)...
ampak kot sem rekel....
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral

OdgovorNapisal/-a alesjo » Sr Avg 12, 2015 17:10

al napisal/-a:eh sej jih bi počastil z dobrimi grškimi olivami in pravo feto (ne iz Spara)...
ampak kot sem rekel....

Al, kje bos pa ti plutal v naslednjih dneh?
al

OdgovorNapisal/-a al » Sr Avg 12, 2015 17:14

ojla.

jutri grem na Vis. Tam pri Stončici sidram in vežem na obalo. Če bom dovolj zgoden, skočim pred tem v mesto Vis na kavo in po kruh.
Potem pa v petek zgodaj proti Šibeniku in domov...
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Sr Avg 12, 2015 23:36

Na Velem Drveniku smo se srečali Alesjo, Polanc, ki je že odplul na Šolto ampak se je vrnil, Pavle in jaz. Glede na prejšnjo noč, ko se je dogajalo do jutra so bili vsi malo utrujeni, mi pa tudi od poti. Na Alesijevi barki Alesea (Beri Aleša) smo se tako zbrali prav vsi, kar že samo po sebi nekaj pove. Spili smo nekaj rund, prijetno pokramljali nato pa smo udarili regato do Frape. Prvi je bil z jadralsko našpičenim SunFastom39 Pavle. Presenetia me je Alesea, saj je bila tako v močnem kot šibkem vetru zelo izenačena z dosti daljšima barkama. V šibkem vetru pa se je barka izkazala zares odlično.
Prespali smo v Frapi in zjutraj skupaj spili kavico in počasi odrinili s Pavletom na sever.
Danes smo odlično orcali vse od Frape do konca Žirja, kjer smo pripravili dan prej ujeto palamido, nato pa že v nočnih urah prispeli do Žuta, kjer smo pravkar zasidrani.
LP NT

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov