Kaj pa pravis na mojo pot ali je tudi bila lahkomiselna?
Ali pa Ogrinceva s kajakom na severu, al pa z gumenjakom na Nordkapp.
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

pale napisal/-a:fant je dogodivščini pristopil z spoštovanjem do morja in pametnjakoviči naredte svojo reportažo in komentirajte o oh in ah tisti ki pa ste odgovorni za kvaliteto foruma pa začnite mal delat v pravo smer pa čeprav zastoj
Splav napisal/-a:Sorry,
Hvala za lep prispevek. Zanima me, koliko ti piše v Vpisnem listu da smeš s tem čolnom od obale. Kot lahko vidim iz tvojega prispevka, si bil več kot 4 milje od obale. Zanima me, če policija kaj preverja. Tudi mene kdaj v majhni jadrnici zanese veter malo dlje od obale, pa me zanima.
sorry napisal/-a:V vpisnem listu mi piše 3 milje.
Leto prej sva dopustovala na Korčuli. Policijska kontrola me je ustavila na Mljetu. Med drugim jih je zanimal od kje plujeva. Povedal sem da sva nastanjena v Lumbardi. Ni bilo nobenega problema. Je pa res da eden od policistov sploh ni vedel kje je Lumbarda.
sorry napisal/-a:Splav napisal/-a:Sorry,
Hvala za lep prispevek. Zanima me, koliko ti piše v Vpisnem listu da smeš s tem čolnom od obale. Kot lahko vidim iz tvojega prispevka, si bil več kot 4 milje od obale. Zanima me, če policija kaj preverja. Tudi mene kdaj v majhni jadrnici zanese veter malo dlje od obale, pa me zanima.
V vpisnem listu mi piše 3 milje.
Leto prej sva dopustovala na Korčuli. Policijska kontrola me je ustavila na Mljetu. Med drugim jih je zanimal od kje plujeva. Povedal sem da sva nastanjena v Lumbardi. Ni bilo nobenega problema. Je pa res da eden od policistov sploh ni vedel kje je Lumbarda.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost