Ja, še to: fotke tule so Rožletove - JK Neptun) - jaz letos doslej nisem še nič slikal.
Kako je bilo to - mini-12, FJ in še kaj... v očeh članov JK Neptun, na njihovih straneh.
Moj vtis je, da niso bili razočarani.
Fotke
Prva krajšava za novince na mini-12 - in morjeplovčeva zastavica na krmi ene
Reful - takih ni manjkalo...
Tole je bilo po jezeru navzgor - tu je del plitev, ampak takrat je bila voda visoka
Vzlet labodov v bližini - hitro so ugotovili, da jim nič nočemo
Sonce skozi jadra ob pomolu in nekdo v za večino bolj primerni obleki - tole je bil najbrž še marec

Boštjan in Flying Junior- ta dva se večkrat vračata na Zbilje tudi zdaj, ko smo mini-12 za tokrat morali pospraviti
Sožitje, ne konkurenca (mini-12 in Flying Junior)
Jaz bom tudi! Mislim da je do sedaj že bilo kdaj na očkovem kolenu.
'Zamenjava štafete? Verjetno je treba prestaviti pedale za daljše noge. Jaz lahko plovem tudi 'zložen'. Zdaj mislim, da je na vrsti Zvone. Tokrat razlaga Boštjan. Aljaž pa mora malo potrpeti.
Izplovemo...
Tudi Aljaž izplove - ampak zaradi nečesa se je bilo treba vrniti
Še ena razlaga
Vreme ni bilo napačno in gostov ni ravno manjkalo
Še nekdo v malo bolj zimski opravi - in Aljaž, ki noče in noče imeti dovolj

Reful - nekdo bi lahko malo popustil
Pa če ni on, je pa malo popustil reful
Jezero ni tako majhno. Res je, da nisem prepričan, ali je most proti Smledniku višji od konice jambora (malo čez 5 m nad gladino) in da čisto do jeza ne smeš, ampak je čisto zanimivo.
Storitvene dejavnosti...

Verjetno se hoče zatikati rolica rol-floka.
Da se ne bo še kaj zatikalo
Še ena 'menjava štafete' in navodila novincu na mini-12 - Boštjan v akciji

Ampak ta je že plul tudi z drugimi
Tole bo pa spet neumorni Aljaž - koga drugega bi se videlo več izza roba krova
In pospravljanje za en večer... morala je biti sobota in napoved za lepo vreme, ker nismo postavili krovnic in 'srajčk' za zaščito pred UV na floke.
Aljaž bi najraje kar prespal kje v bližini v šotoru.
In menjava bumov - doslej je škota tekla skozi bum (in je bil 'kažin', če je pobegnila vanj), zdaj bodo škripci zunaj, da lahko popravi na vodi, če komu pobegne.

Sosedje...
Rožle? Če je, kdo ga je slikal?