Delphia 1080 Escape

Author: Share:
Delphia 1080 Escape je popolnoma novo plovilo iz serije motornih jaht Delphia Escape, ki bi ga sedaj lahko poimenovali tudi cruiser za odprta morja in zahtevne vremenske razmere. Nizka poraba goriva in prostornost, ki odlikujeta plovila iz serije Escape, sta pri novem modelu nadgrajeni še z močnejšimi dizelskimi motorji priznane znamke Nanni vse tja do 185 KM.

Kombinacija povsem predelanega podvodnega dela trupa in močnejših motorjev na koncu daje višje potovalne hitrosti, maksimalna hitrost pa se bo ustavila pri 18 Kn (33 km/h). Nadgradnja glede na prejšnji model je tudi CE kategorija plovnosti B, ki omogoča plovbo po odprtem morju, daleč od varnih zalivov in pristanišč.
Moderne linije plovila dopolnjuje prostoren kokpit ter velika sončna ploščad na premcu, ki je dostopna preko širokih prehodov na obeh straneh barke. Barka je na voljo v dvo ali trokabinski izvedbi in nudi udobno bivanje ter prenočitev 6 ali 8 osebam, notranjost pa razvaja s stojno višino preko 1,90 m. Lastnike, ki želijo udoben in ekonomičen cruiser za brezskrbno preživljanje časa na morju, a ga ne koristijo celotno sezono, pa bo zagotovo razveselilo dejstvo, da je barka zelo primerna tudi za charter.

Info: AS boats d.o.o., Turnerjeva ulica 2, 2313 FRAM
www.as-boats.si

Previous Article

Še zadnje vabilo na Pokal Val navtika 2013

Next Article

Pokal Val navtika 2013

Pogledajte ostale članke